Aktualno

Održana je programsko-izvještajna skupština Općinske organizacije SKNL-a Rakovec.

Brankica Benc, predsjednica Općinske organizacije, ujedno i načelnica Rakovca, informirala je članstvo o realiziranim projektima u ovoj općini i velikim zamahom novih investicija. Posebno je istaknula asfaltiranje cesta, gradnju nogostupa, gradnju vodovoda i najvažniji projekt za budućnost Općine - gradnju dječjeg vrtića u Rakovcu.

Skupštini je, uz mnogobrojno članstvo, prisustvovao i predsjednik SKNL-a i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić. Čestitao je načelnici i članovima stranke na realiziranim projektima.

- Politika naše stranke i dalje će biti usmjerena realizaciji kapitalnih projekata i ravnomjernom razvoju. Naši se rezultati vide na terenu - rekao je Kožić. Istaknuo je projekte sanacije cestovne infrastrukture, ulaganja u školstvo, posebno u projekt Regionalnog centra kompetentnosti u strukovnom obrazovanju, zatim u energetsku obnovu objekta u zdravstvu, kao i projekt Distributivnog centra za voće i povrće.

- Dosad realizirani projekti dokaz su da se obećano ostvaruje! To su vrijednosti politike naše stranke - zaključio je Kožić.

 

skupština1

skupština6

skupština3

 

 

Pin It