Aktualno

U sjedištu stranke u Velikoj Gorici, redovitu - 24. sjednicu održao je Odbor stranke Stjepan Kožić - Nezavisna lista (SKNL). Govorilo se o aktualnoj političkoj situaciji u Zagrebačkoj županiji i suradnji s koalicijskim partnerima. Naglašena je stabilna većina u Skupštini Zagrebačke županije.

Stjepan Kožić, predsjednik stranke i aktualni župan, govoreći o važnim projektima realiziranim u proteklome razdoblju na prostoru županije, još jednom je naglasio kapitalno ulaganje u cestovnu infrastrukturu za što je osigurano gotovo 92 milijuna eura bespovratnih sredstava. Kožić je govorio i o dosadašnjim ulaganjima u školstvo, u čemu je Zagrebačka županija vodeća u državi, kao i budućim projektima gradnje, odnosno dogradnje i rekonstrukcije školskih objekata što će se realizirati kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti. Riječi je bilo i o ulaganjima Županija u gospodarske zone te je naglašeno da Zagrebačka županija od ove godine, prema indeksu razvijenosti, ima status najrazvijenije županije u državi.

Članovi Odbora razgovarali su i o političkoj situaciji u svojim sredinama te o budućim projektima važnim za razvoj gradova i općina. Riječi je bilo i o lokalnim izborima 2025., te stranačkim aktivnostima koje njima prethode.

Prisutni su informirani i o obavljenoj financijskoj reviziji stranke Stjepan Kožić - Nezavisna lista. Sa zadovoljstvom je istaknuto da je nalazi revizije za 2023. bezuvjetan, bez ijedne preporuke.

Na sjednici je dogovoreno da se izvještajne skupštine općinskih i gradskih organizacija održe tijekom listopada, a izvještajna skupština stranke u studenom ove godine.

 

ODBOR 180924 2

ODBOR 180924 4

ODBOR 180924 5

 

 

Pin It