Aktualno

Održan je tradicionalni susret gospodarstvenika Zagrebačke županije. Izneseni su pokazatelji koji Zagrebačku županiju, u usporedbi s ostalim županijama, svrstavaju u sam vrh razvijenosti u RH. Rečeno je i da će se poduzetnicima, obrtnicima, poljoprivrednicima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, udrugama civilnoga društva, gradovima i općinama isplatiti u ovoj godini iz županijskoga proračuna bespovratnih 93,5 milijuna kuna potpora. Najviše dosad!

Nakon uvodna obraćanja župana Stjepana Kožića, prezentaciju „Dvije generacije - isto pitanje! Budućnost poduzetništva i izvori poslovnog uspjeha“ održali su ekonomist i sveučilišni profesor

Velimir Srića i inovatorica Josipa Majić, osnivačica tvrtke ID Guardian. O aktualnoj ekonomskoj situaciji, kroz predavanje „Hrvatska ekonomija nakon krize i… prije moguće recesije“ govorio je ekonomski stručnjak Mladen Vedriš.

Također, prisutnima su predstavljeni programi i mjere Zagrebačke županije za poticanje razvoja gospodarstva i poljoprivrede u 2019. godini.

 

sknl2 susret gospodarstvenika 210319

sknl3 susret gospodarstvenika 210319

sknl4 susret gospodarstvenika 210319

sknl5 susret gospodarstvenika 210319

sknl6 susret gospodarstvenika 210319

 

Pin It