Zagrebačka županija

Županija je i ove godine nagradila učenike osnovnih i srednjih škola koji su na državnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta.

Prijem je održan u Samoboru, a poklon kartice u vrijednosti 140 eura za osvojeno prvo mjesto, 100 eura za drugo i 70 eura za osvojeno treće mjesto primilo je ukupno 243 učenika. Nagrađeno je i njihovih 85 mentora.

- Izuzetno sam ponosan kada vidim ovoliki broj nagrađenih učenika. Ponos ste, ne samo svojih škola, roditelja i mentora nego i Zagrebačke županije u cjelini. Vi ste budućnost, bez vas sve ovo što radimo ne bi imalo smisla - poručio je župan Stjepan Kožić, rekavši da Županija nastavlja graditi škole i sportske dvorane i osiguravati potpore kako bi obrazovanje mladima bilo što lakše, a uvjeti obrazovanja u svim sredinama, i urbanim i onima manje urbanima, jednaki.

- Zahvala i vašim roditeljima. Oni su ti koji su vam pokazali kojim putem ići. Zahvala i mentorima. Nisam siguran bi li bez njihova truda i pomoći ostvarili ovakve rezultate - dodao je župan. Rekao je da će se Županija i dalje truditi da kvaliteta obrazovanja bude još bolja.

- Želim da se dogodine vidimo u još većem broju - zaključio je župan Kožić.

najbolji.ucenici 150623 2

najbolji.ucenici 150623 3

 

 

Pin It