Aktualno

Za poseban doprinos razvoju vatrogastva i zaštiti od požara, DVD Petrovina (grad Jastrebarsko) proglasilo je župana Stjepana Kožića svojim počasnim članom. Povelju o proglašenju počasnim članom županu je danas uručio predsjednik društva Ivan Samarin.

- U proteklih 20 godina ni jedan projekt našega društva nije bio odbijen od strane Županije. Svjesni smo da su potrebe velike, no uvijek smo naišli na vaše razumijevanje i na tome vam želimo zahvaliti - rekao je Samarin.

Prije desetak dana Dobrovoljno vatrogasno društvo Petrovina proslavilo je 125. obljetnicu osnutka i neprekidna rada. Tom prigodom svečano je otvorena energetski obnovljena zgrada društva, u čije je uređenje Županija uložila 200.000 kuna.

- Znamo koliko se trudite, ponekad riskirate i vlastiti život da biste spasili druge. Zato, i kada je bila kriza, i kada je gospodarstvo 'išlo dolje', vatrogasce nismo zakidali. To govori koliko vas poštujemo i koliko cijenimo vaš rad - rekao je župan. Vatrogascima Petrovina poželio je da njihovo društvo i dalje ima 'uzlaznu liniju', da imaju više edukacija i natjecanja, a manje intervencija.

dvd petrovina 1 251119 1

dvd petrovina 1 251119 2

 

Pin It

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok