Aktualno

U Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju "Naftalan" u Ivanić-Gradu danas se protiv bolesti COVID-19 cijepilo 62-je djelatnika ove zdravstvene ustanove. Kako bi ukazao na važnost cijepljenja u borbi protiv pandemije koronavirusa cijepio se i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

- Vjerujem struci koja kaže da je cjepivo pouzdano, ali i da ćemo biti sigurni tek kada se 70 posto stanovništva procijepi. S obzirom da neki naši sugrađani imaju skepsu prema cjepivu, odlučio sam cijepiti se i svojim primjerom pokazati da ćemo jedino ovako stati na kraj pandemiji koronavirusa. Svi imamo pravo odabrati! Ja biram cijepljenje, a nadam se da će to u što većem broju odabrati i stanovnici županije - nakon što se cijepio rekao je župan Kožić.

Od početka pandemije koronavirusa pa do 8. siječnja 2021. na području Zagrebačke županije bolest COVID-19 potvrđena je kod 17.599 osoba. Oporavljene su 15.632-je osobe, a njih 55 je, nažalost, umrlo.

cijepljenje 080121 1

 

 

Pin It

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok